Maggi: Barangan Makanan Malaysia

Biasakan dengan Maggi

Bermula di Switzerland dan dibayar di Malaysia setelah merdeka, Maggi terkenal dengan barang makanan yang disukai oleh rakyat Malaysia, termasuk mi cepat dan rempah. Salah satu pencapaian kami adalah menjana Golden untuk Putra Manufactors Honours 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia mahu menggunakan Maggi kerana makanan dan produk halal akan menyiapkan resepi ayam masak merah dengan mudah.

Produk Maggi

Barangan Maggi yang popular terdiri daripada mi cepat yang dijual dalam pelbagai rasa seperti ayam dan kari. Kami mempunyai sos tiram dan sos cili yang banyak digunakan sebagai perasa atau meningkatkan gaya hidangan. Pakej perasa kami, termasuk kiub ayam dan daging sapi, juga menjadikan memasak makanan dengan mudah. Campuran dan pasta cepat kami adalah anda boleh menyediakan makanan dengan cepat.

Resipi Go-To Tasty Anda

Kami menyediakan beberapa resipi berkualiti yang dapat dihasilkan dengan mudah dengan produk Maggi. Bagi penggemar dada ayam, anda boleh mencuba menu rendang ayam kami yang dihasilkan dengan enak dengan semua perasa CukupRasa. Ingin membuat hidangan dengan daging? Adunan daging dan brokoli kami mesti dicuba untuk diri anda sendiri bersama dengan kesan sedap dari pengasam tiram kami.

Maggi MY

Makanan Segera Bersama Maggi

Buat makanan langsung menggunakan perasa kami! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dalam masa yang singkat. Buat resipi ikan dan kerang cepat menggunakan produk kami! Dengan Tomyum Paste, anda boleh mempertimbangkan menu udang buruk pedas kami. Beri rumah anda hidangan yang sesuai dengan resipi organik dari kami, seperti kailan makanan laut masin yang dibuat dengan kiub Maggi Ikan Bilis.

Makanan Antarabangsa Bersama Maggi

Masakan di seluruh dunia boleh disediakan di rumah anda dengan Maggi. Cubalah resipi lazat kami untuk makanan tradisional barat seperti mac dan keju atau meatloaf, atau versi di Timur seperti kung pao unggas dan daging goreng bersama premix kami. Buat unggas teriyaki cepat dengan formula ini untuk rasa Jepun, atau gunakan sos dan kiub persediaan kami untuk membuat Nasi Arab Unggas anda sendiri.

Makanan Unik dengan Maggi

Oleh kerana reputasi antarabangsa Maggi, barang dagangan kami terdapat dalam resipi makanan istimewa. Contohnya, kheer, pencuci mulut konvensional India puding beras susu anda, boleh dibuat dari mi dari Maggi 2-Minute Mood anda. Barang Maggi juga terkandung dalam resipi lazat untuk makanan ringan oleh tukang masak, seperti kerepek kentang dan banyak lagi.

Panduan dan Idea Dari Maggi

Kami memberi anda arahan untuk memasak dengan cekap untuk memanfaatkan sepenuhnya masa anda dengan isi rumah di rumah anda. Maggi mempunyai manual untuk memilih pertandingan terbaik untuk spageti, menggoreng makanan laut dengan mahir, atau menyediakan makanan sedemikian rupa sehingga dapat menjimatkan banyak wang, masa, dan kesejahteraan anda. Dapatkan kaedah untuk menguraikan kawasan dapur anda dari kami untuk mengoptimumkan ruang makan anda di rumah anda sendiri.

Mengapa Memilih Maggi?

Untuk mendapatkan masakan yang cepat dan produktif, pilih Maggi sekarang. Barang dagangan kami dapat melengkapkan banyak resipi lazat dengan cara yang fleksibel untuk memastikan anda menyediakan makanan dengan bahan-bahan yang dapat dibeli dengan mudah di pantri anda. Kami juga mempunyai pilihan resepi ayam masak merah lazat yang dibuat untuk mendapatkan petua mengenai apa yang harus dibuat dalam sehari, yang sangat berguna ketika menggunakan resipi.